© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook

Go Power

Heeft u ook extra power nodig op uw evenement of festival? Onze Powergirls en Powerrangers voorzien de bezoekers op uw evenement graag van de nodige mobiele power.

No Worries.Shop ook bekend als Go Power is de winkel op uw festival waar de festivalbezoeker terecht kan voor bijvoorbeeld vergeten spullen. Ons assortiment bevat standaard de verhuur van powerbanks om mobiele telefoons op te laden en naar behoefte voegen we extra producten toe, dit kunnen onder andere zijn: regenponcho’s, oordopjeszonnebrand een uitgebreid aan zonnebrillen, toiletartikelen en leuke gadgets om de sfeer op het festival te verhogen. Bij meerdaagse evenementen kunnen we op verzoek ook kampeerspullen verkopen. U als organisator kunt met de inzet van No Worries.Shop zelfs geld verdienen. De meeste artikelen laten we afrekenen met geld of muntjes en we kunnen een percentage van afdracht over het geïnde geld of munten afspreken.

 

Het wordt een steeds vaker voorkomend probleem op de grote festivals, namelijk een lege accu van de telefoon. De bezoeker doet namelijk steeds meer met zijn telefoon tijdens een evenement of festival, want belde hij vroeger alleen vrienden op wanneer hij deze kwijt was geraakt op het terrein, tegenwoordig maakt hij er ook foto’s mee en raadpleegt hij zaken als het speelschema en belangrijke informatie over het festival. Dit alles kost veel van de energie die in de mobiele telefoon van uw bezoeker zit.

 

Het verhuren van powerbanks op (meerdaagse) evenementen en festivals is dus eigenlijk gewoon een must geworden. Als specialist in de wereld van de powerbank begeeft Go Power zich in deze markt. Wij hebben veel ervaring in de in en verkoop van powerbanks en kunnen zodoende dus menig evenement en festival van goed werkende powerbanks voorzien. Binnen de powerbanks verkoop zie je vaak producten voorbij komen van een zeer erbarmelijk kwaliteitsniveau. Een voorbeeld is daarvan een merk waarop de verpakking staat dat je met de powerbank een tablet op kunt laden, maar in werkelijkheid een telefoon er niet eens volledig mee opgeladen kan worden. Wij voeren daarom maar een paar specifieke merken om te alle tijden kwaliteit en een volle accu te kunnen garanderen.

 

U verdient er als organisator ook nog eens aan, dat is mooi toch?
Voor het huren van een powerbank rekenen wij de bezoekers een bedrag aan, in de meeste gevallen is dit  een bedrag tussen de €2,50  en €5,- of 1 a2 consumptiemunten dus ongeveer tussen de €2,00 en €6,00. Uiteraard is er in overleg af te spreken dat u een gedeelte van deze inkomsten ontvangt, wij kunnen hier altijd een reëel percentage voor afspreken.

 

Onze Powerrangers en Powergirls hopen graag op uw evenement aanwezig te zijn en doen er graag alles aan om u tevreden bezoekers te bezorgen.

Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan direct contact op, onze specialisten staan voor u klaar!