© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook

HORECAMANAGEMENT

Een snelle afhandeling  en een ruim assortiment bij de horeca onderdeel van de totaalbeleving van uw evenement!

No Worries.Horeca is de specialist op het gebied van het verstrekken van eten en drinken op festivals, beurzen en evenementen. De verstrekking van eten en drinken op feesten en partijen is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van de bezoeker en No Worries.Events vindt dan ook dat de horeca op festivals, beurzen en evenementen tiptop op orde dient te zijn.

 

Belangrijk is dat het aanbod goed op orde is, maar nog belangrijker zijn een goede en verse bereiding en natuurlijk niet te vergeten een snelle uitgifte.

 

Indien gewenst kan No Worries.Horeca het complete proces voor u verzorgen, maar ook kunt u enkel voor de bemanning van horecapunten bij ons aankloppen.

 

Wij werken nauw samen met allerhande catering bedrijven en gaan veel verder dan de plaatsing van enkel een biertap en frietkraam. Wij stemmen het assortiment af op de doelgroep van uw evenement. Van friet en pizza tot eventueel een chique 3 gangen menu.
Al onze partners werken volgens en voldoen aan alle gestelde eisen en richtlijnen zoals die van toepassing zijn zoals o.a. HACCP.

 

Als het aankomt op de bemanning van de bar of foodstand zetten wij de ervaren medewerkers in van Evenementencrew Met de inzet van de medewerkers van Evenementencrew kunt u tot 30% besparen op uw personeelskosten. De medewerkers van Evenementencrew werken namelijk een stuk sneller en efficiënter dan medewerkers van bepaalde andere partijen en dit komt onder andere de wachtrijen ten goede. Een korte wachtrij en een snelle afwikkeling van een bestelling zal de beleving van de bezoeker ten goede komen.

 

Moet het totaalconcept volledig duurzaam zijn? Geen probleem wij nemen deze zorg graag op ons bord. 

 

Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan direct contact op, onze specialisten staan voor u klaar!