© 2018 by No Worries.Events

  • w-facebook

TRAFFIC & VERVOERSMANAGEMENT

Snel arriveren zonder oponthoud bij het evenement, droom van elke bezoeker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Worries.Events is met haar specialistische afdeling No Worries.Traffic specialist in de afhandeling van verkeers en vervoerstromen op en rondom evenementen.

 

Een gedegen uitgewerkt verkeers en vervoersplan het zou de eerste aanzet moeten zijn van elk evenement. Komt de bezoeker met de auto, met de trein of georganiseerd vervoer? Elke bezoeker dient het terrein zonder obstakels te kunnen bereiken, om dit doel te bereiken is een gedegen plan noodzakelijk. No Worries.Traffic kan dit plan voor u opstellen, maar nog belangrijker op de belangrijke dag kunnen wij het complete plan ook ten uitvoer brengen.

 

Wij nemen in het plan belangrijke zaken op zoals aanrijd routes, alternatieve routes, routes voor bevoorrading en natuurlijk de noodzakelijke calamiteitenroutes. Uiteraard nemen we ook uitgebreid een overzicht van beschikbare parkeerplaatsen op in het plan, daarbij houden wij ook rekening met parkeerplaatsen voor o.a. crew en mindervalide bezoekers. Uiteraard krijgen de routes van eventuele pendelbuslijnen ook een plaats in het verkeers en vervoersplan.
In het plan nemen wij veel statistieken op zoals o.a. aantal benodigde parkeerplaatsen en verwachte bezoekersstroom dat met het openbaar vervoer komt.

 

Alles op één adres! No Worries.Traffic verzorg echt het complete proces want wij werken niet enkel een uitgewerkt plan uit, maar voeren het plan ook graag uit. Onze zusteronderneming Evenementencrew levert ervaren verkeersregelaars en parkeerstewards. Onze zusteronderneming Eventtrip zorgt voor de benodigde (pendel)bussen. Wilt uf vooraf parkeer of pendelbuskaarten verkopen? Wij regelen de voorverkoop van parkeer en pendelbuskaarten graag voor u. Op de dag zelf kan No Worries.Cash zorgen voor de verkoop van parkeer en pendelbuskaarten, dit kan met bemande kassa’s of met behulp van mobiele (parkeer)automaten. De plaatsing van bebording in het gebied rondom uw evenemententerrein kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Neem dan direct contact op, onze specialisten staan voor u klaar!